In het najaar van 2017 speelden Fré en haar mannen het succesvolle programma “The Road”. Hierin werden bekende roadsongs gespeeld van o.a. The doors, Elvis en Talking heads. Ook werden er nummers gespeeld van het nieuwe album “The Road”. Dit mooie programma gaat in 2018 in reprise. Het gaat om nog een paar optredens. Dus als je het nog niet gezien hebt, of nogmaals wil zien….. Dit is je kans! De speellijst vind je in  hier. 
Op het nieuwe album van Rob de Nijs “Niet voor het laatst” zingen Rob en Frédérique het door Spigt geschreven nummer “Ik ben bij je”. Het nummer is te beluisteren via spotify.

Familievoorstelling met de adem van een popconcert

Revolutie! De gouverneursvrouw gaat er als een haas vandoor. Ze vergeet alleen één ding: haar kind. Het kleine meisje blijft bang en alleen achter. Zou jij voor haar zorgen als je haar vond? Ook als je weet dat de soldaten opdracht hebben haar te doden? Of loop je liever snel voorbij? Want dat wil het keukenmeisje Groesje doen. Tot ze, diep van binnen, een stem hoort: “Hoe kan ik ooit nog van iemand houden, als ik nu dit kind niet help?” Samen met negen spelers en musici blaast Liesbeth Coltof deze klassieke toneeltekst nieuw leven in. Warmbloedig muziektheater over zorg en verwaarlozing, over recht en onrecht, over delen en pakken wat je pakken kan. Met in het middelpunt een onschuldig kind en een keukenmeisje dat langzaam een moeder wordt. Eind 2018 neemt Liesbeth Coltof - na 28 jaar - afscheid van de Toneelmakerij met deze spectaculaire muziektheatervoorstelling in de grote zaal. Met De Krijtkring voegt ze een bewerking van een klassieker voor jeugd toe aan haar indrukwekkende oeuvre. De Krijtkring gaat in de Stadsschouwburg van Haarlem in premiere. De kaartverkoop daarvan is gestart. De voorstelling zal door het hele land spelen, de kaartverkoop daarvan zal op deze website worden aangekondigd. 
tekst: Bertolt Brecht regie: Liesbeth Coltof spel: Roel Adam, Peter van Heeringen, Carmen van Mulier, Milan Sekeris, Rop Verheijen, Victor IJdens muziek: Frédérique Spigt, Janos Koolen en Joost van Es vormgeving: Guus van Geffen kostuums: Carly Everaert dramaturgie: Paulien Geerlings