Frédérique Spigt
Discografie 
> 2015 - Kom mee met mij
> 2013 - Ik drink
> 2013 - Koningslied
> 2012 - Ik vroeg het
> 2012 - That’s all right
> 2016 - Heel
> 2011 - Iemand zoals jij
> 2008 - With a little help from my friends
> 2008 - Die mooie stad aan de Maas
> 2007 - Suspicious minds
> 2006 -  Nu jij weg bent
> 2006 - If you can love somebody
> 2005 - d’Eeuwige jachtvelden / Vim
> 2003 - Koninginnen van de nacht
> 2002 - De schrik van Rotterdam
> 2002 - The joker
> 2000 - Iemand moet het doen
> 1999 - Vanavond om kwart over 6
> 1999 - We’ve got tonight
> 1996 - The lady is a tramp
Van de CD: Thijs Borsten daagt uit Jaar: 2016 Medium: CD Bestelcode: PAR 2016-01 Uitgegeven door: Parea records Bijzonderheden: Duet met Meral Polat
Van de CD-single: Kom mee met mij Jaar: 2015 Medium: CD-single (sleeve) Uitgegeven door: Ice water records Bijzonderheden: Promotionele uitgave, samenwerking van diverse Rotterdamse artiesten
Van de CD:  Ramses Shaffy, Leef! Jaar: 2013 Release: 06-09-2013 Medium: CD
Van de CD-single: Koninglied Jaar: 2013 Medium: CD-single (sleeve) Uitgegeven door: Universal records bv Bijzonderheden: Uitgebracht t.g.v. de kroning van Koning Willem-Alexander. Een samenwerking van diverse Nederlandse artiesten
Van de DVD:  Vogelwater Jaar: 2012 Release: december 2012 Medium: DVD Bijzonderheden: De DVD is een uitgave bij het boek: “Vogelwater” van Elly de Waard
Van de CD: De wereld draait door recordings volume 2 Jaar: 2012 Release: 22-11-2012 Medium: CD
Van de CD: Wat zou ik doen Jaar: 2011 Release: 29-03-2011 Medium: CD
Van de DVD: Feest van de eeuw Jaar: 2008 Medium: DVD 
Van de CD: Koning van de Maas (de liedjes) Jaar: 2008 Release: 19/09/2008 Medium: CD Bestelcode: 93748 Uitgegeven door: Foreign media music
Van de CD: Elvis in Nederland Jaar: 2007 Medium: CD Bijzonderheden: Deze CD zit bij het boek “Elvis in Nederland” van Rob van Scheers
Van de DVD: De avond van het liefdeslied Jaar: 2006 Medium: DVD Bestelnummer: DAHL 0601 Uitgegeven door: De revisor Bijzonderheden: De DVD was enkel verkrijgbaar als bijlage van de Revisor. Een letterkundig tijdschrift. (nummer 5 van 2006)
Van de DVD: Friends for WarChild Jaar: 2006 Medium: DVD Uitgegeven door: War Child Netherlands Bijzonderheden: Promotionele uitgave 
Van de CD: Recreatie Jaar: 2005 Medium: CD Bestelnummer: XT9077766081 Uitgegeven door: Uitgeverij XTRA, Bijzonderheden: CD is uitgegeven bij het boek “Helse liederen & heftige gedichten van Theo van Gogh en Eric Schreurs 
Van de CD: Tippelhits Jaar: 2003 Medium: CD Bestelnummer: DONNER 006 Uitgegeven door: Donner
Van de CD: Pietje Bell - Original soundtrack Jaar: 2002 Release: 18/11/2002 Medium: CD Bestelnummer: ?  Uitgegeven door: Play it again Sam
Van de CD: Stem voor Daniël Jaar: 2002 Medium: CD Bestelnummer: STEMRA C9531 
Van de CD-single: Iemand moet het doen  Jaar: 2000 Medium: CD-single (sleeve) Bestelnummer: VCD 01112000 Uitgegeven door: VARA Bijzonderheden: Uitgegeven ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de VARA. Met: De daltons, Marieke Eelman, Han van Eijk, Dolf Jansen, Bennie Jolink, Thé Lau Rick de Leeuw, Julya Lo’ko, Syb van der Ploeg, Jack Poels, Dilana Smith, Jack Spijkerman, Henk Westbroek en Chris Zeegers
Van de CD: Liedjes voor altijd Jaar: 1999 Medium: CD Bestelnummer: DNCD 99678 Uitgegeven door: Dino Music BV Bijzonderheden: Duet met Willeke Alberti
Van de CD: Duetten voor Daniël Jaar: 1999 Medium: CD Bestelnummer: ads2004369 Uitgegeven door: Xplo music Bijzonderheden: Duet met Paul de Leeuw
Van de CD: Onder de douche - Muziek uit “de Plantage” Jaar: 1996 Medium: CD Bestelnummer: EW 9630 Uitgegeven door: VPRO 
> 2017 - Ik ben bij je
Van de CD: Niet voor het laatst Jaar: 2017 Medium: CD Bijzonderheden: Duet met Rob de Nijs
> 2018 - Wintermeisje
Van de CD: Ik ben jouw man: Leonard Cohen in het Nederlands Jaar: 2018 Medium: CD/LP
Specials
Discografie 
> 2015 - Kom mee met mij
> 2013 - Ik drink
> 2013 - Koningslied
> 2012 - Ik vroeg het
> 2012 - That’s all right
> 2016 - Heel
> 2011 - Iemand zoals jij
> 2008 - With a little help from my friends
> 2008 - Die mooie stad aan de Maas
> 2007 - Suspicious minds
> 2006 -  Nu jij weg bent
> 2006 - If you can love somebody
> 2005 - d’Eeuwige jachtvelden / Vim
> 2003 - Koninginnen van de nacht
> 2002 - De schrik van Rotterdam
> 2002 - The joker
> 2000 - Iemand moet het doen
> 1999 - Vanavond om kwart over 6
> 1999 - We’ve got tonight
> 1996 - The lady is a tramp
Van de CD: Thijs Borsten daagt uit Jaar: 2016 Medium: CD Bestelcode: PAR 2016-01 Uitgegeven door: Parea records Bijzonderheden: Duet met Meral Polat
Van de CD-single: Kom mee met mij Jaar: 2015 Medium: CD-single (sleeve) Uitgegeven door: Ice water records Bijzonderheden: Promotionele uitgave, samenwerking van diverse Rotterdamse artiesten
Van de CD:  Ramses Shaffy, Leef! Jaar: 2013 Release: 06-09-2013 Medium: CD
Van de CD-single: Koninglied Jaar: 2013 Medium: CD-single (sleeve) Uitgegeven door: Universal records bv Bijzonderheden: Uitgebracht t.g.v. de kroning van Koning Willem-Alexander. Een samenwerking van diverse Nederlandse artiesten
Van de DVD:  Vogelwater Jaar: 2012 Release: december 2012 Medium: DVD Bijzonderheden: De DVD is een uitgave bij het boek: “Vogelwater” van Elly de Waard
Van de CD: De wereld draait door recordings volume 2 Jaar: 2012 Release: 22-11-2012 Medium: CD
Van de CD: Wat zou ik doen Jaar: 2011 Release: 29-03-2011 Medium: CD
Van de DVD: Feest van de eeuw Jaar: 2008 Medium: DVD 
Van de CD: Koning van de Maas (de liedjes) Jaar: 2008 Release: 19/09/2008 Medium: CD Bestelcode: 93748 Uitgegeven door: Foreign media music
Van de CD: Elvis in Nederland Jaar: 2007 Medium: CD Bijzonderheden: Deze CD zit bij het boek “Elvis in Nederland” van Rob van Scheers
Van de DVD: De avond van het liefdeslied Jaar: 2006 Medium: DVD Bestelnummer: DAHL 0601 Uitgegeven door: De revisor Bijzonderheden: De DVD was enkel verkrijgbaar als bijlage van de Revisor. Een letterkundig tijdschrift. (nummer 5 van 2006)
Van de DVD: Friends for WarChild Jaar: 2006 Medium: DVD Uitgegeven door: War Child Netherlands Bijzonderheden: Promotionele uitgave 
Van de CD: Recreatie Jaar: 2005 Medium: CD Bestelnummer: XT9077766081 Uitgegeven door: Uitgeverij XTRA, Bijzonderheden: CD is uitgegeven bij het boek “Helse liederen & heftige gedichten van Theo van Gogh en Eric Schreurs 
Van de CD: Tippelhits Jaar: 2003 Medium: CD Bestelnummer: DONNER 006 Uitgegeven door: Donner
Van de CD: Pietje Bell - Original soundtrack Jaar: 2002 Release: 18/11/2002 Medium: CD Bestelnummer: ?  Uitgegeven door: Play it again Sam
Van de CD: Stem voor Daniël Jaar: 2002 Medium: CD Bestelnummer: STEMRA C9531 
Van de CD-single: Iemand moet het doen  Jaar: 2000 Medium: CD-single (sleeve) Bestelnummer: VCD 01112000 Uitgegeven door: VARA Bijzonderheden: Uitgegeven ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de VARA. Met: De daltons, Marieke Eelman, Han van Eijk, Dolf Jansen, Bennie Jolink, Thé Lau Rick de Leeuw, Julya Lo’ko, Syb van der Ploeg, Jack Poels, Dilana Smith, Jack Spijkerman, Henk Westbroek en Chris Zeegers
Van de CD: Liedjes voor altijd Jaar: 1999 Medium: CD Bestelnummer: DNCD 99678 Uitgegeven door: Dino Music BV Bijzonderheden: Duet met Willeke Alberti
Van de CD: Duetten voor Daniël Jaar: 1999 Medium: CD Bestelnummer: ads2004369 Uitgegeven door: Xplo music Bijzonderheden: Duet met Paul de Leeuw
Van de CD: Onder de douche - Muziek uit “de Plantage” Jaar: 1996 Medium: CD Bestelnummer: EW 9630 Uitgegeven door: VPRO 
> 2017 - Ik ben bij je
Van de CD: Niet voor het laatst Jaar: 2017 Medium: CD Bijzonderheden: Duet met Rob de Nijs
> 2018 - Wintermeisje
Van de CD: Ik ben jouw man: Leonard Cohen in het Nederlands Jaar: 2018 Medium: CD/LP
Frédérique Spigt
Specials